Bedste Bodum Brødrister: Se top 1 (opdateret maj 2022)

Bageudstyr.dk » Alle guides » Brødrister » Bodum Brødrister

Du er landet på Bageudstyr.dk, det helt rigtige sted at finde Bodum brødrister. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Bodum brødrister tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

Billede af Bodum Bistro Brødrister Hvid

1: Bodum Bistro Brødrister Hvid

Bedste pris: 474.00 hos KitchenOne.dk

Elegant Bistro brødrister i hvid til to skiver brød fra Bodum. Brødristeren har et lækkert design, men er også meget funktionel. Den er udstyret med justeringsknap, så du kan indstille apparatet til den ønskede ristningsgrad, hvilket resulterer i perfekt… læs mere hos KitchenOne.dk >>

Dagens priser og tilbud, opdateret 22. maj:

Dyreste Bodum Brødrister på listen er Bodum Bistro Brødrister Hvid fra KitchenOne.dk med en pris på 474.00. Billigste udvalgte Brødrister er Bodum Bistro Brødrister Hvid som du kan købe for 474.00 hos KitchenOne.dk. Forskellen på de to priser er 0 kr. – de 1 Bodum Brødrister vi har fundet koster i gennemsnit 474 kr.
Ovenstående Bodum Brødrister data og priser er hentet fra 1 butikker (KitchenOne.dk). Alle Bodum Brødrister tilbud er opdateret i dag 22-05-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Brødrister guides:

Fandt du ikke det rigtige Brødrister blandt de 1 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Brødrister:

Se også:

Se også vores andre gode indlæg på Bageudstyr.dk