Bedste Dangrill Bageplade: Se top 2 (opdateret maj 2022)

Bageudstyr.dk » Alle guides » Bageplade » Dangrill Bageplade

Du er landet på Bageudstyr.dk, det helt rigtige sted at finde Dangrill bageplade. Vi har udvalgt de 2 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 2 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Dangrill bageplade tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

Billede af Dangrill - Pizzasten m/Alu bageplade Ø38cm

1: Dangrill – Pizzasten m/Alu bageplade Ø38cm

Tilbud: Kun 249.00 149.00 hos Bolig Haven. Spar 100 kr. / 40 %

Bag din velsmagende pizza på grillen med pizzastenen fra Dangrill Stenen er lavet af cordierite og der medfølger en bageplade af aluminium. Begge dele har en diameter på 38 cm. En pizzasten giver dig mulighed for at bage en pizza med en sprød og luftig bu… læs mere hos Bolig Haven >>

Billede af Dangrill Pizzasten m. alu bageplade

2: Dangrill Pizzasten m. alu bageplade

Bedste pris: 199.00 hos KitchenOne.dk

Forkæl familie og venner med lækre pizzaer bagt på pizzasten. Denne model fra Dangrill er udstyret med en aluminium bageplade og tåler op til 750 grader. Den er perfekt til grillen, så du kan hygge med god mad og gode venner hele sommeren…. læs mere hos KitchenOne.dk >>

Dyreste Dangrill Bageplade på listen er Dangrill Pizzasten m. alu bageplade fra KitchenOne.dk med en pris på 199.00. Billigste udvalgte Bageplade er Dangrill – Pizzasten m/Alu bageplade Ø38cm som du kan købe for 149.00 hos Bolig Haven. Forskellen på de to priser er 50 kr. – de 2 Dangrill Bageplade vi har fundet koster i gennemsnit 174 kr.
Ovenstående Dangrill Bageplade data og priser er hentet fra 3 butikker (Bolig Haven, KitchenOne.dk, Davidsenshop.dk). Alle Dangrill Bageplade tilbud er opdateret i dag 21-05-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Bageplade guides:

Fandt du ikke det rigtige Bageplade blandt de 2 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Bageplade:

Se også:

Se også vores andre gode indlæg på Bageudstyr.dk

Mere med Dangrill:

Er du vild med Dangrill, men Bageplade var ikke det rigtige? Så er det godt vi har følgende guides til de bedste produkter fra Dangrill: