Bedste Eva Solo Ovn: Se top 2 (opdateret maj 2022)

Bageudstyr.dk » Alle guides » Ovn » Eva Solo Ovn

Du er landet på Bageudstyr.dk, det helt rigtige sted at finde Eva Solo ovn. Vi har udvalgt de 2 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 2 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Eva Solo ovn tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

Billede af Eva Solo - Green Tool - Riskoger til Mikro ovn (531431)

1: Eva Solo – Green Tool – Riskoger til Mikro ovn (531431)

Bedste pris: 289.00 hos Coolshop.dk

Undgå brændte ris i bunden af €‹€‹gryden fremover ved hjælp af Eva Solos Green Tool riskoger. Du kan bruge forskellige typer af korn som ris, quinoa, byg eller hvede og få et perfekt resultat hver gang. De praktiske varmeafledende håndtag giver dig mul… læs mere hos Coolshop.dk >>

Billede af Eva Solo - Green Tool - Damper til Mikro ovn (531413)

2: Eva Solo – Green Tool – Damper til Mikro ovn (531413)

Bedste pris: 349.00 hos Coolshop.dk

Eva Solo Damper mikroovn – green tool Bevar vitaminer, smag og bid ved at dampe grøntsagerne i mikroovn frem for at koge dem. Læg grøntsagerne i damperen, tilsæt et par skefulde vand og sæt låget på – efter blot et par minutter i mikroovn ved 900 w er grø… læs mere hos Coolshop.dk >>

Dyreste Eva Solo Ovn på listen er Eva Solo – Green Tool – Damper til Mikro ovn (531413) fra Coolshop.dk med en pris på 349.00. Billigste udvalgte Ovn er Eva Solo – Green Tool – Riskoger til Mikro ovn (531431) som du kan købe for 289.00 hos Coolshop.dk. Forskellen på de to priser er 60 kr. – de 2 Eva Solo Ovn vi har fundet koster i gennemsnit 319 kr.
Ovenstående Eva Solo Ovn data og priser er hentet fra 3 butikker (Coolshop.dk, Erling Christensen Møbler, KitchenOne.dk). Alle Eva Solo Ovn tilbud er opdateret i dag 22-05-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Ovn guides:

Fandt du ikke det rigtige Ovn blandt de 2 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Ovn:

Se også:

Se også vores andre gode indlæg på Bageudstyr.dk

Mere med Eva Solo:

Er du vild med Eva Solo, men Ovn var ikke det rigtige? Så er det godt vi har følgende guides til de bedste produkter fra Eva Solo: