Bageudstyr.dk » Alle guides » Bageplade » KitchenAid Bageplade

Bedste KitchenAid Bageplade: Se top 4

(opdateret marts 2023)

Du er landet på Bageudstyr.dk, det helt rigtige sted at finde KitchenAid bageplader. Vi har udvalgt de 4 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 4 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle tilbud på KitchenAid bageplader | ✅ Bageplade-kvaliteten | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

På denne side

Top 3 KitchenAid bageplader

Her kan du se de 3 bedste KitchenAid bageplader ud af de 4 bageplader fra KitchenAid vi har på vores liste her på Bageudstyr.dk
De 3 bageplader er udvalgt baseret på bl.a. følgende kriterier:

✅ Aktuelle tilbud på KitchenAid bageplader | ✅ Bageplade-kvaliteten | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

Detaljeret gennemgang af de 4 bedste KitchenAid bageplader

Her kan du se hele vores liste over de bedste KitchenAid bageplader som du kan finde lige nu.

De 4 udvalgte produkter på listen (klik for at gå til det enkelte produkt):

1: KitchenAid Bakeware Bageplade 33 x 22,5 cm

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos KitchenOne.dk.

Her kan “KitchenAid Bakeware Bageplade 33 x 22,5 cm” fås til 200,- kr.

  • Robust og holdbar bageplade
  • Non-stick belægning forhindrer fastbrænding
  • Tåler en ovn op til 230° C
  • Tyk og robust base holder formen
  • Let at rengøre og vaskbar i opvaskemaskinen

KitchenAid Bakeware Bageplade 33 x 22,5 cm er en robust og holdbar bageplade, der er egnet til at bage alt fra cookies til småkager og bagværk. Bagepladen måler 33 x 22,5 cm og er fremstillet af aluminiseret stål, hvilket gør den både holdbar og slidstærk.

Bagepladen har en tyk og robust base, som sørger for at holde formen, selv når den udsættes for høje temperaturer. Det gør det nemt for dig at bage de perfekte småkager og andre lækre bagværk, som både ser godt ud og smager fantastisk.

Bagepladen er udstyret med en effektiv non-stick belægning, som forhindrer, at bagværket brænder fast på pladen. Denne belægning gør også rengøringen nem og hurtig, og bagepladen kan nemt tørres af med en klud eller vaskes i opvaskemaskinen.

Det er vigtigt at bemærke, at bagepladen kan tåle en ovn op til 230° C, så du kan bage dine yndlingsretter uden bekymring. Målene på bagepladen er bundmålene, hvilket betyder, at det er det indvendige mål, der er angivet.

Alt i alt er KitchenAid Bakeware Bageplade 33 x 22,5 cm en pålidelig og holdbar bageplade, der er perfekt til alle dine bagning behov.

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

2: Bageplade univ. b: 375-520 d: 330 h: 30mm passer til AEG

  • Dagens pris: 251,- kr.
  • Fundet hos Quickparts.dk
  • Mærker: Siemens, Electrolux, Smeg, LG, Philips, Samsung, AEG, KitchenAid, Husqvarna, Gorenje, Bosch, Miele, Panasonic, Beko
  • Farve: Hvid

Anden anbefaling har vi fundet hos Quickparts.dk, hvor du kan købe Bageplade univ. b: 375-520 d: 330 h: 30mm passer til AEG til kun 251,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Bageplade 375-520 x 330 x 30 ·         Mål: Justerbar fra 375-520 x 330 x 30 ·         Belægning: Teflon   Denne universelle bageplade er justerbar i bredden, fra 3…

Se hos Quickparts.dk ❯❯

3: Bageplade 445 x 375 x 20 mm. emaljeret passer til Algor

Næste anbefaling er “Bageplade 445 x 375 x 20 mm. emaljeret passer til Algor”.

Dagens bedste tilbud på “Bageplade 445 x 375 x 20 mm. emaljeret passer til Algor” har vi fundet hos Quickparts.dk hvor prisen lige nu er 221,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
BagepladeMærke: WhirlpoolMål: 445 x 375 x 20 Denne bageplade i målene 445 x 375 x 20 passer til adskillige ovne og komfurer fra bl.a.
mærkerne Ikea, Whirlpool, Atag mfl. Se evt.
nedenfor om den passer til din ovn. Er din gamle bageplade efterhånden svær…

Se hos Quickparts.dk ❯❯

4: Bageplade 450 x 375 x 23 mm. passer til Ariston

Sidste produkt på vores liste er Bageplade 450 x 375 x 23 mm. passer til Ariston som vi har fundet til 232,- hos Quickparts.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Bageplade ·         Mærke: Whirlpool ·         Mål: 450 x 375 x 23 ·         Materiale: Emaljeret Denne bageplade er fra mærket…

Se hos Quickparts.dk ❯❯

Andre mærker af bageplader

På vores liste her har vi samlet de 4 bedste bageplader på tværs af alle mærker og brands. Men vi har også lavet lister for hvert brands, så for mere detaljeret information kan du klikke dig ind på disse lister og finde den helt rigtige bageplade til dine behov: