Bedste Wilton Bageform: Se top 7 (opdateret maj 2022)

Bageudstyr.dk » Alle guides » Bageform » Wilton Bageform

Du er landet på Bageudstyr.dk, det helt rigtige sted at finde Wilton bageform. Vi har udvalgt de 7 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 7 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Wilton bageform tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

Billede af Muffin bageform fra Wilton

1: Muffin bageform fra Wilton

Bedste pris: 78.00 hos Happyhoola

Super bageform (non-stick) til muffins, minibrød, kuvertbrød. Bageformen er til 12 muffins i almindelig størrelse. Diameter bund: ca 5,2 cm, top diameter: 7,5 cm. Højde ca: 3,4 cm Se alt til muffins og cupcakes her… læs mere hos Happyhoola >>

Dagens priser og tilbud, opdateret 21. maj:

Billede af Mini muffin bageform fra Wilton

6: Mini muffin bageform fra Wilton

Bedste pris: 69.00 hos Happyhoola

Super bageform til minimuffins, minibrød, kuvertbrød. Bunden på en muffin er ca. 3,5 cm. Bageformen er til 12 mini muffins…. læs mere hos Happyhoola >>

Dagens priser og tilbud, opdateret 21. maj:

Dyreste Wilton Bageform på listen er Wilton hjertefyld bageform 2 dele fra Bagetid.dk med en pris på 169.95. Billigste udvalgte Bageform er Mini muffin bageform fra Wilton som du kan købe for 69.00 hos Happyhoola. Forskellen på de to priser er 100.95 kr. – de 7 Wilton Bageform vi har fundet koster i gennemsnit 113.64 kr.
Ovenstående Wilton Bageform data og priser er hentet fra 3 butikker (Happyhoola, Kageoplevelser.dk, Bagetid.dk). Alle Wilton Bageform tilbud er opdateret i dag 21-05-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Bageform guides:

Fandt du ikke det rigtige Bageform blandt de 7 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Bageform:

Se også:

Se også vores andre gode indlæg på Bageudstyr.dk

Mere med Wilton:

Er du vild med Wilton, men Bageform var ikke det rigtige? Så er det godt vi har følgende guides til de bedste produkter fra Wilton: