Udgivet i Dine Hus & Have-Artikler

8 gaveideer til hende der elsker at gå i køkkenet og bage

Af Bageudstyr.dk

Hvis din kæreste, ven eller andet, elsker at bage, så find de bedste ideer til at give i gave. Det kan både være til hende eller til ham der som bare elsker at gå i køkkenet og bage. Det er en hobby og interesse, som der er masser af 'gadgets' og instrumenter til. Der kan altid opgraderes og udbredes med flere ting og smarte redskaber.

Så hvis din partner eller ven snart har fødselsdag, eller måske endda bryllup eller andet, og de er nogle nørder i et køkken, så er der masser af gode gave muligheder at vælge imellem. Du skal ikke lede længe før du kan finde noget som sagtens kan bruges af enhver bager. Så hvis du har brug for hjælp til nogle gaveideer til hende der elsker at bage, så kan du måske blive inspireret her.

De bedste gaveideer til køkkenmennesket

Bradepander!

Enhver bager har brug for nogle ordentlige bradepander, og med alt det som de kan have gang i på en gang, kan man næsten ikke få for mange. Det er typisk heller ikke noget som man selv går ud og køber, for så har man jo nogle derhjemme, og måske er det også fjollet. Men der er det en god gaveide, da der også er flere bradepander som er bedre til bagning, eller er lavet specielt til nogle ting. Derfor kan bradepander altid være en god gave til dem der elsker at bage, uanset om det er kage, brød eller andet.

Forskellige bageforme

Bageforme er også altid gode at have når man nyder at bage. De kan fås i utrolig mange former, størrelser og med forskellige trick og tips. Derfor er der masser af mulighed for at finde en bageform som de i forvejen ikke allerede har. Der er nogle der er til lagkagebunde, nogle der er til muffins og nogle der er til bananbrød. Der er også stor forskel på kvalitet mellem forskellige forme, så måske en opgradering af en bageform som de allerede har, og som flittigt bliver brugt, også kunne være en god ide.

Chokoladeforme

Det kan være at din ven eller partner allerede har prøvet at lege med chokolade og chokolade forme, og det kan også være at det ikke er noget de har prøvet før. Men det er helt sikkert noget som de også ville finde sjovt at lege med, når de kan lide at bage. Så måske er det bare en chokolade form de mangler for at komme i gang. Der er masser af chokoladeforme at vælge imellem, så hvis de allerede har nogen, så kan du sagtens finde nogen at supplere dem med, så de kan lave nogle helt nye versioner og muligheder.

En ny ovn?

Det virker måske lige lovlig dyrt og voldsomt at give en ny ovn. Dette ville nok også kun være en god mulighed til de større begivenheder som runde fødselsdage og bryllupper, hvor flere kan slå sig sammen om en stor gave. Når det er sagt, er det til gengæld en gave de aldrig vil glemme. En god ovn er nok det som er mest essentielt for en bager. En ovn er nok det vigtigste redskaber når man bager, og hvis ovnen er dårlig, kan det være lige meget hvor god en bager man er. Derfor kan en ny god ovn gøre hele bagningen meget sjovere for bageren.

En røremaskine

Hvis de ikke allerede har en røremaskine, så er det en utrolig god gaveide. Det kan selvfølgelig blive en dyr gave, men hvis man slår sig flere sammen om gaven, kan det virkelig være noget som kan gavne en i et køkken. Det er en måde at gøre hele processen meget mere effektiv, og det skåner også ens hænder rigtig meget, da man så ikke skal ælte dejen selv. Med en røremaskine, kan man blot sætte dejen til at ælte, og så kan man gå i gang med at lave fyld, creme eller andet imens man venter. Derudover kan man også være helt sikker på at dejen nok skal blive æltet ordentligt ud, da den er mere grundig en man selv kan være når man ælter ved håndkraft.

Mindre udstyr til køkkenet

Udover de førnævnte, er der selvfølgelig alle de mindre redskaber som man også altid kan bruge i et køkken, især for bagere. Det er nogle ting som kan være en del billigere gaver at give, en de andre nævnte. Der er nemlig mange mindre redskaber som altid kan være gode at bruge når man bager. Det er redskaber som dejskrabere, træskeer, bagevægte, decilitermål, paletknive og meget mere. Der er så mange udgaver og forskellige nye redskaber, at du helt sikker vil kunne finde noget der passer til din kæreste eller ven. Det kan også være du kan finde en variation som er sjov og udsmykket specielt, så den passer personligt til den der skal have gaven. Det kan derfor være en mulighed for en billigere gave, eller man kan købe flere redskaber og give sammen, hvis man har et større budget.

Smarte bageartikler

Bageartikler er en anden god ide at give til ham eller hende som har det hele allerede, men som elsker at bage. Der er en masse bage artikler som man måske ikke selv køber fordi det alligevel ville være dyrt, og man ikke behøver det, eller så tager man den billige version, selvom man godt ville prøve den dyrere. Det kan være spiseligt glimmer til kagen, kagedekorationer, karamelcreme eller drys. Der er mange forskellige muligheder, som du nok kan finde masser af i et supermarked. Det kan også være sjove eller flotte muffin-forme eller lignende.

Et forklæde – måske med sjovt motiv?

Et bage-forklæde til fødselaren er også en gaveide til en som helt sikkert spilder mel på sig selv en gang imellem. Du kan finde masser af forskellige forklæder med mange tryk og farver af alle mulige slags. Du kan endda også selv lave et forklæde med dit eget tryk på nogle hjemmesider. Så kan du give en helt personlig gave med en tekst eller billede som du selv har valgt.

Der er altså masser af gave-muligheder for dig som skal til at vælge gave til en der er vild med at stå i køkkenet og bage. Der er muligheder der spænder over større og mindre budgetter.

Find det du mangler på bageudstyr.dk

Vi hjælper dig med at finde de bedste produkter til de bedste priser. Vi har samlet mere end 8.916 produkter fra mere end 193 forhandlere, så du nemt kan finde det du leder efter. Vi har også samlet mere end 17.455 priser, så du kan sammenligne priser og finde det bedste tilbud. Alle priser er senest opdateret 2024-07-23 09:00:04.

89
Produkttyper
8.916
Produkter
193
Forhandlere
17.455
Priser

Vi tager forbehold for fejl og mangler i priser og produktinformation. Alle priser er inkl. moms og ekskl. fragt.